800Px Flag Of Norway Svg

Hei, God dag ob hjertelig verkommen på nettsiden min

Her får du informasjoner om meg, mine politiske gjøremåler i området Grossenhain og småbyer rundt.
Jeg ønsker deg en godt tur på nettstedet.

Hilsen,
Sebastian Fischer

Mitt liv

Jeg ble født i hjemmelandet mitt, Freistaat Sachsen, ob bor her siden fødselen.
Etter avsluttning av lærlingstiden i hotellet Hilton i Dresden som kokk, utlendiske lander har interessiert meg mye. På denne grunn, jeg har jobbet i småbyene Brigels i Sveits, Villeneuve l’Archeveque i Frankrike ob den norske hovedstaden Oslo. På reisene mine, også i militærtjenesten i den tyske Marinen sa jeg Østersjøens svenske (Karlskrona og Gøteborg) og danske (Københaven og Århus) kjysten, forskjellige kulturene, smakte på i matkulturene ob lærte språker.

Siden 2003 tilhører jeg Junge Union Sachsen und Niederschlesien (kristdemokratisk ungdomsforbundet) og den CDU Meissen (kristelig demokratiske Union) og er president av CDU Priestewitz. Etter nomineringen som kandidat til den Sächsischer Landtag je har blitt valgt till parlamentsmedlemm for min valgområdet Grossenhain, Gröditz i 2009. Faglige oppgaver mine ligger i temaer forbrukerpolitikk ob regionale vinproduksjon. Jeg jobber i kommissjonen sosjal- ob helsepolitikk, forbrukerssaker og jordbruk, naturområde og småbyegioner.

Som selvstandig entreprenør je tror fast på prinsipet ob fremme ob fordere i livet, en sunt patriotismus på regional ob nasjonal hjemmelandet. Derfor kristelig demokratiskerne er mine politiskte rotter. Jeg innbringer min mening ob kompetanse i politiske debatter. Så kann via alle samme skaper et godt og rettferdig framtid for alle.
For dette trenger jeg din hjelp også - snakk ob spør meg når det handler om problemer og jeg kan hjelpe å løser denne.Takk for kontakten.

Vennlig hilsen,

Sebastian Fischer